10.2.06

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...


- Γιατί μαύρα πρωί πρωί Πρόεδρε;
- Τι ερώτηση είναι αυτή; Θέλετε να πείτε κάτι; Ότι τα έβαψα μαύρα; Ότι πάω στην κηδεία της κυβέρνησής μου; Ότι δεν έχω μια χαριτωμενιά στο βάδισμα; Ότι στερούμαι διάθεσης Καλομοίρα πλέον; Πείτε το ξεκάθαρα! Μην πετάτε τη σπόντα σας και μετά κάνετε τους ψόφιους κοριούς! (γαμώτο πάλι γκάφα έκανα! Λες να το πιάσουν τα λαμόγια;...)
- Μα τι είναι αυτά που λέτε! Φυσικά και δεν εννοούμε κάτι από τα παραπάνω! (το ζονγκ να έλειπε καλά θα ήταν!) Απλώς μας έκαναν εντύπωση... Μας έλειψε και η λευκή σας κάπα...
- Είπα και εγώ! Τα επέλεξα γιατί δείχνω πιο αιμοβόρος (βλέπε τα αδέλφια μου τους Μανιάτες) και επίσης αφαιρούν και 3 κιλά από το γυαλί!
- (απ' το λωβό ή από τον αντίχειρα;) Μάλιστα... Επιτρέπεται να ρωτήσουμε για πού το βάλατε με το καλό πουρνό πουρνό;
- (σε άλλη γη σε άλλα μέρη) Μέχρι το περίπτερο πάω για τσιγάρα! Ανάκριση θα μας κάνεις τώρα; Άντε να μην σας πω κάτι για τον ΕΛΑΣ σας πρωϊνιάτικα, που την είδατε όλοι Βουλγαράκηδες τελευταία! Αντε στις δουλειές σας! Πάρτε και τις κάμερες από εδώ!
- (οι κάμερες τον πείραξαν!) Μα εμείς στο ΣΤΑΡ, ΑΛΦΑ, ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, κλπ. συγγενείς κάνουμε μόνο ρεπορτάζ! Για εσάς δουλεύουμε! (και τον κοσμάκη βεβαίως-βεβαίως!) Η ερώτηση που απασχολεί το σύνολο της κοινής γνώμης δεν παίρνει άλλη αναβολή!
Κοινή γνώμη: Τα μικρόφωνα-κινητά είναι πλέον υπό έλεγχο;
- (πίσω μου σ' έχω!) Ναι... Μετά από επίπονες προσπάθειες τα καταφέραμε! Τα μικρόφωνα-κινητά είναι πλέον παρελθόν!
- Ουάου! Ζούπι! Ζούπι! (που θα'λεγε και η Ντάλια) Το πλήθος αλλαλάζει με επιφωνήματα θαυμασμού, πετώντας κομφετί, φυσώντας τρομπέτες, βγάζοντας άγριες κραυγές ενθουσιασμού, καθώς μαζορέτες, ζογκλέρ, ανιματέρ, ζουλού, μεξικάνοι, ποδολάγνοι, καστανάδες, απροσάρμοστοι (τον ατελείωτο έχει και αυτή η λίστα οπαδών!!!) κατακλύζουν το ήσυχο πριν από λίγα λεπτά προάυλιο του Μεγάρου Μαξίμου...
- Πλέον όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι! Τα καινούργια κινητά 4ης γενεάς που μόλις βγήκαν αχνιστά κατόπιν παραγγελίας έχουν και σύστημα ενδοσυνεννόησης απευθείας με ΕΥΠ, ΣΙΑ, ΜΙΑ, και κάθε άλλη σχετική υπηρεσία!
- Μπράβο! Μπράβο! (το πλήθος παραληρεί από κάτω, πετώντας κινητά μαϊμούδες στο βωμό Λιάπη που έχει στηθεί ειδικά για την περίσταση στο κέντρο της σκηνής!)

Κι εις άλλα με υγεία!

10 Πανέρια στον DonBlack κι από μένα παρακαλώ!

3 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Αχου, το παιδάκι, σαν πικραμένος Cazanova είναι!

2/11/2006 03:02:00 π.μ.  
Blogger alombar42 said...

Κεφάτο το Μικρούλι!

Σε βλέπω:)

2/12/2006 05:27:00 μ.μ.  
Blogger ellinida said...

Μιά γαρδένια για το πέτο του λείπει .

2/22/2006 11:21:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home