11.11.05

Αθάνατα Ελληνικά Σήριαλ!


  1. Κατά τη διάρκεια του σεξ η πρωταγωνίστρια ΠΑΝΤΑ γραπώνει τα σεντόνια! (μιλάμε για πολύ πάθος!)
  2. Οι φοιτητές από την επαρχία ζουν σε σπίτι 120 τετραγωνικών μέτρων με θέα το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη (γιατί ο μπαμπάς έναν τον έχει τον κανακάρη / θυγατέρα!)
  3. Η παρέα μπαίνει Σάββατο βράδυ σε γνωστό μπαρ και ΠΑΝΤΑ βρίσκει θέσεις στο πιο κεντρικό σημείο του μαγαζιού ή της μπάρας (τσάμπα το 20 ευρω στον πορτιέρη;)
  4. Οι πρωταγωνιστές ξαπλώνουν με τα παπούτσια τους όπου να'ναι! Καναπέδες, κρεβάτια, πολυθρόνες, μαξιλάρια (Prada είναι;)
  5. Οι πρωταγωνιστές βρίσκουν ΠΑΝΤΑ να παρκάρουν κάτω από το σπίτι στο οποίο διαμένουν ή κατευθύνονται, χωρίς ΠΟΤΕ να κάνουν ατελείωτους γύρους στα γειτονικά τετράγωνα! (θα φταίει το κάρμα!)
  6. Η πρωταγωνίστρια βρίσκει ΠΑΝΤΑ ταξί με το που θα βγει από το σπίτι, ακόμα και εάν μένει στον πιο απομονωμένο δρόμο της Εκάλης! (μη σου πω με το που θα σκεφτεί να την κάνει ενεργοποιείται η υπηρεσία των ραδιοταξί!)
  7. Όταν φεύγουν από τα σπίτια τους δεν κλειδώνουν ΠΟΤΕ τις πόρτες και μερικές φορές τις αφήνουν και ανοιχτές! (Η Ελληνική Αστυνομία να ΄ναι καλά!)
  8. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο δεν ενεργοποιούν ΠΟΤΕ το συναγερμό! (και πάλι το 'κανε το θαύμα της το Ελληνικό μπατσικό σύστημα!)
  9. Το ζευγάρι λύνει συνήθως τα προβλήματά του σε σικ εστιατόριο/μπαρ/καφέ του Κολωνακίου χωρίς να βάλει μπουκιά στο στόμα από το εξαιρετικό primi piati που έχει τοποθετηθεί στο τραπέζι. Γενικώς ελάχιστες φορές τρώει ή πίνει κανείς όπως θα περίμενε ο τηλεθεατής σε αντίστοιχη σκηνή στην πραγματικότητα! (μα να μην φάνε και τα παιδιά στην παραγωγή;)
  10. Στο εστιατόριο ΠΑΝΤΑ θα γίνει μια παρεξήγηση και ο ένας από τους δύο θα φύγει! Ο άλλος θα τρέξει από πίσω χωρίς να πληρώσει ΠΟΤΕ το λογαριασμό! (γιατί εμένα τώρα θα με σαπίζανε εάν το έκανα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!)
  11. Όταν συνομιλούν στο τηλέφωνο δε λένε ΠΟΤΕ "γειά" στη λήξη της συνομιλίας! Απλά κατεβάζουν το ακουστικό και κοιτάνε το κενό! (τρόπους δε σε μάθανε στο σπίτι σου; Ουστ!)
  12. Ο Διευθυντής δεν κάνει ποτέ τίποτε άλλο εκτός από το να υπογράφει χαρτιά που του φέρνει η γραμματέας ή να συνομιλεί με κάποιον στο τηλέφωνο ή στο καθιστό! (μα καλά δεν έχουν άλλη μανούρα;)
  13. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής σκηνής, η πρωταγωνίστρια έχει ΑΨΟΓΟ μακιγιάζ και το πρωί που ξυπνάει τα σεντόνια είναι πεντακάθαρα και ατσαλάκωτα! (τη στιρέλα! τη στιρέλα!)
  14. Η πρωταγωνίστρια σηκώνεται το πρωί να κάνει το μπιντέ της τραβώντας πάντα το σεντόνι και αφήνοντας τον πρωταγωνιστή ξεσκέπαστο να πουντιάσει ο άνθρωπος! (μα ήταν τώρα αυτά πράγματα που της έκανε το προηγούμενο βράδυ;)
  15. Όταν γίνεται φόνος ΠΑΝΤΑ βρέχει! (δεν είναι τίποτα! Ο κακός τους ο καιρός είναι!)
  16. Η καφετιέρα έχει πάντα καφέ τον οποίο οι πρωταγωνιστές πίνουν ΠΑΝΤΑ σκέτο γιατί είναι σκληρά καρύδια! (αυτό είναι η αλήθεια, ή μήπως κάνει οικονομίες η παραγωγή στη ζάχαρη;!)
  17. Όταν κάνουν μπάνιο, ΠΟΤΕ δεν πέφτουν νερά εκτός της μπανιέρας! (αόρατο είναι το δίχτυ προστασίας κατά των νερών/λεκέδων!)
  18. Όταν κλείνουν το φως να κοιμηθούν, πάλι υπάρχει φως! Ένα γαλάζιο που δείχνει πεντακάθαρα τις φιγόύρες τους στο κρεβάτι! (τώρα αυτό μάλλον καλό είναι! Φαντάζεσαι να μην βλέπεις τίποτα; Θα την πληρώσει η ΤΒ με χαστούκια για να συνέλθει!)

Πηγή: Θέμα

21 Comments:

Blogger Tero said...

Πολύ σωστό post.

Πάντως συμβαίνουν και "εις Παρισίους", που λένε.

Δηλαδή, και μιας και είπα Παρίσι, έχεις σκεφτεί ότι σε κάθε (μα κάθε) ταινία που έχει σκηνές από σπίτι στο Παρίσι, από το παράθυρο/μπαλκόνι φαίνεται ΠΑΝΤΑ ο πύργος του Eiffel;

Tero

11/11/2005 05:01:00 μ.μ.  
Blogger vangelakas said...

και επισης, ξυπνα ο πρωταγωνιστης και το κοντυνο στην μαπα του, δειχνει καλοκοντραξουρισμενο προσωπο...

τι στο διαολο, δεν σηκωθηκε λιγο η τριχα;

πολυ σπαζομαι με αυτα...

11/11/2005 06:06:00 μ.μ.  
Blogger Phantasmak said...

Οι δραματικές ελληνικές σειρές καθιστούν την Ελλάδα παγκόσμια πρωτεύουσα της αλλαξοκωλιάς και του κερατώματος.

11/11/2005 06:32:00 μ.μ.  
Blogger Theo said...

επειδή είμαι κ κοινωνικά ευαίσθητος θα προσθέσω ακόμα δύο πράγματα για τις ελληνικές σειρές:
1)όταν οδηγούν δεν φορούν ποτέ ζώνη
2)όταν οδηγούν μηχανή δεν φορούν ποτέ κράνος

τι παράδειγμα δίνουν στην κοινωνία που τους παρακολουθεί κ ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά που είναι δυνητική οδηγοί?????
κ γιατί πάλι έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει μόνο στην ελλάδα???

11/12/2005 04:55:00 π.μ.  
Blogger ViSta said...

Εμενα παλι με ξαφνιαζει η βαρυγδουπη γλωσσα. Ιδιαιτερα αυτα με σκηνοθεσια Φωσκολου το πεζουν τοσο σοβαρα που ειναι για γελια.

11/12/2005 11:51:00 π.μ.  
Blogger τσέλιγκας said...

Δε σας καταλαβαίνω :(
Όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι...
Απλά καθημερινά πράγματα...
Γιατί υπερβάλετε τόσο;

11/12/2005 01:29:00 μ.μ.  
Blogger Theo said...

pisteuo oti parousiazoun tin kathimerinotita stin teliopoiimeni tis morfi , kati to opoio den stekei.

11/12/2005 05:19:00 μ.μ.  
Blogger Παπαρούνα said...

μ'έκανες και γέλασα
Μάλλον δεν είναι μόνο εγώ που θέλω να πυροβολήσω την Άννα Αδριανού και τον Παπακαλιάτη...
Μα για όλα αυτά νομίζω φταίει πρωτίστως το αθάνατο "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλλς"...

11/12/2005 05:48:00 μ.μ.  
Blogger . said...

επίσης ΠΟΤΕ δε βάζουν προφυλακτικό. ΠΟΤΕ....

καπνίζουν όμως για στυλ, οοπότε το περνάνε το κοινωνικό μήνυμα

11/13/2005 08:24:00 π.μ.  
Blogger Unknown said...

καλά αυτά αλλά προτιμώ το ανάλογο με αναφορά στις ποιοτικές βιντεοταινίες του '80 (αυτές από το πρώτο ώς το τελευταίο λεπτό έχουν κάτι ιδιαίτερο) ή στις φοβερές σκηνές από ελληνικές πολεμικές ταινίες πχ που πέφτει η χειρομβοβίδα και αφού σκάσει θυμούνται οι κομπάρσοι ότι πρέπει να πεθάνουν... ή οι ίδιοι κομπάρσοι αφού σκοτωθούν παίζουν και στην επόμενη πολεμική σκηνή... επίσης ο τρόπος που κινούνται όταν «τρώνε τη σφαίρα ή τη χειροβομβίδα... απίστευτος!!! ;)

11/13/2005 03:36:00 μ.μ.  
Blogger Mikrouli said...

~street spirit: Ακριβώς αυτό συζητήσαμε χθες με δύο φίλους καθώς παρακολουθήσαμε τον Νονό2 στην τηλεόραση. Από τις πιο συγκλονιστικές (από θέμα ρεαλισμού) σκηνές της ταινίας, είναι όταν η μητέρα του Βίτο Κορλεόνε δολοφονείται στη Σικελία μπροστά στα μάτια του γιου της! Το πλάνο και ο "φυσικός" τρόπος που πέφτει στο έδαφος εξαιτίας της ώθησης από την καραμπίνα είναι κάτι το απίστευτο!!!

11/13/2005 06:15:00 μ.μ.  
Blogger Storyteller said...

Επίσης παντα μα πάντα όταν είσαι σε ερωτική απόγνωση και κοιτάξεις λίγο δεξιά (ολη την ώρα ήσουν κάτω νταουνιασμένος) βλέπεις τον/την αντρα/γυναίκα των ονείρων σου
Επίσης με μια καρτουνίστικη διάθεση..τρακαράς με το αυτοκίνητο...σώνεσαι αντε μενεις αναπηρος
πεφτεις απο κότερα....σώνεσαι με τον φυσιοθεραπευτή σου σε έρημο νησι και αρχίζει το gay survivor for two
πεθαίνεις..την καρδιά σου την παίρνει άλλος και φτού γαμώτο πάλι σε κυνηγάει η καταραμένη γυναίκα σου...δεν προκειται να σωθείς ποτέ απο αυτήν την καργια.
Εχεις όλες τις αρρώστιες του κόσμου...λευχαιμία..καρκίνο...διαβήτη...πίεση...καρδιά και άλλα πολλά αλλά δεν έχεις βάλλει μυαλό και συνεχίζεις να κάνεις τη ζωή δύσκολη των "αγαπημένων" σου (εκτός των τηλεθεατών) και αυτοί συνεχίζουν να σε αγαπανε. Τι θέλεις να σου έρθει ακόμα? το εγκεφαλικο?
Σταματάω εδώ...τα πήρα :-#

11/14/2005 06:19:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Ναι μαμά... κακό τβ....

11/14/2005 12:59:00 μ.μ.  
Blogger ViSta said...

Στις παλιες ελληνικες πολεμικες ταινιες θυμαμαι οι γερμανοι παντα τουμπα προς τα πισω κανανε οταν τους πυροβολουσανε, χωρις τουμπα δεν λεγανε να πεθανουν.

Αλλιως υπηρχε παντα ενας ξανθος, φιλομουσος, φιλελληνας, ο οποιος στα τοσα κοριτσια της ελλαδας, οπωσδηποτε εβραια θα εβρησκε να αγαπησει, και λιγο λογω καλοσυνης και λιγο λογω ηλιθιοτητας αφηνε παντα να τον παρουνε χαμπαρι πριν τελειωσει η ταινια, για να τον βαλουνε στο αποσπασμα.

Οι δε αγγλοι ηταν μια ζωη κυριοι (?!) Απο που περνανε τις ιδεες, βλεποντας τους αγγλους φιλαθλους του ποδοσφαιρου;

11/14/2005 02:30:00 μ.μ.  
Blogger Unknown said...

vista το 'χεις σπουδάσει βλέπω... ;) είδες μικρούλι πόσο εκπαιδευτική μπορεί να είναι η tv;

11/14/2005 04:37:00 μ.μ.  
Blogger Mikrouli said...

~StreetSpirit: Είδα βλέπω και μαθαίνω από ViSta και υπόλοιπους...

~Σκορπίνα: Έτσι μπράβο κορίτσι μου!
Τα του το Καίσαρος το Καίσαρει!

~mazdoc: Με τέτοια καλοδιατυπωμένα σχόλια, κάτι μου λέει ότι είσαι του επαγγέλματος!
Των πρωταγωνιστών βεβαίως βεβαίως!

;)

11/16/2005 02:33:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Εδώ έγινες μανούλα, στο σταριλίκι και στο ρουμ σέρβις θα κολλήσεις;;;
;-)

11/16/2005 07:27:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ποτέ δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, να μένει στην πολυκατοικία-γειτονιά-οικοδομικό τετράγωνο, που μένεις και εσύ, η γλυκιά και αγγελική παρουσιά που ο πρωταγωνιστής στο τέλος τα φτιάχνει μαζί της και ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα...

Να ήταν μόνο τo Beverly Hills 90210 αγαπητή παπαρούνα καλά θα ήταν! Μετά περάσαμε στο Party of Five και το The Fresh Prince of Bel-Air και τελικά επειδή το πολύ το τάκα τάκα... καταντήσαμε να βλέπουμε Friends τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής!

Υ.Γ. Πως βρίσκεις Μικρούλι τη νέα μου φωτό;

11/16/2005 11:22:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

SUPER EINAI!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!

11/16/2005 09:44:00 μ.μ.  
Blogger Ektwras said...

mia gnosti mou leei

teleia
teleia
teleia

I ve got the feeling!

11/19/2005 09:12:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

@Έκτωρας: Καλώς τον κι ας άργησε!!!

Τι κάνεις βρε παιδί;;;

Τέλεια, θα μου πεις, τέλεια!

11/19/2005 06:38:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home