1.11.05

Δώσε κάτι και σε μένα Μπάρμπα!



Ευρωπαϊκή Ένωση & Διαδίκτυο!

Φίλοι bloggers, χρειάζομαι 10 λεπτά από το χρόνο σας! Δεν είναι φάρσα!

Όχι, δεν σκοπεύω να σας ρουφήξω το αίμα, σας το υπόσχομαι! Την άποψή σας χρειάζομαι ΑΜΕΣΑ, καθώς τον άλλο μήνα (ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!) λέω να πάρω το χαρτάκι της απόλυσής μου και εγώ το μικρουλάκι από τις ακαδημαϊκές μου αναζητήσεις.... προς το παρόν τουλάχιστον.... :-ρ

Για την ακρίβεια, πρόκειται για καλό σκοπό... Κάντε ένα "κλικ" στον τίτλο του post, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί παρακάτω και συμπληρώστε μια έρευνα 20 συνολικά ερωτήσεων που δεν θα σας πάρουν πάνω από 10 λεπτά! Με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής προσπάθησα να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας και να σας ευαισθητοποιήσω λιγάκι να κοιτάξετε και κανένα άλλο site εκτός από αυτό της Britney ή του Brand... (πλάκα κάνω, το ξέρω ότι είστε σοβαρά παιδιά, αλλά το να χαζολογάμε στο Ιντερνέτ που λέει και ο "ντούρασελ" το παίζουμε όλοι στα δάχτυλα! Οπότε κάντε το καλό και ρίξτε το στο γυαλό!)

http://www.surveymonkey.com/s.asp?u=35541466777

Το παραπάνω link θα σας οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο, αυτό της έρευνας, της γνώσης και της πληροφόρησης, και θα με βοηθήσει και μένα το ζαβό να γράψω καμιά παραπάνω σελιδούλα για το πού βρισκόμαστε οι Έλληνες σε σχέση με τη γνώση μας για τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Ε.Ε., και εάν κάνουμε τον κόπο να ανατρέξουμε σε αυτές μιας και είμαστε (ακόμα νομίζω...) Ευρωπαίοι πολίτες, πέρα από τα καλύτερα παιδιά (άρχισα με εθνικιστικές διακρίσεις και δεν θα τα πάω καλά μου φαίνεται!).

Σας ευχαριστώ όλους όσους μπείτε στον κόπο, και εσάς που ήδη το κάνατε το "σφάλμα" σας είμαι υπόχρεο!!! Θα σας αγκαλιάσω όλους όταν με το καλό ξαναπατήσω το πόδι μου στο πατρίδα!!!

Big Hug

22 Comments:

Blogger Andreas said...

Όντως παιδιά δεν διαρκεί πολύ ώρα. Άντε καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη....Δεν πιστεύω ότι με την επιστροφή σου θα σταματήσεις να blogάρεις;;;;;;

11/02/2005 02:41:00 π.μ.  
Blogger mistounou said...

Αν σταματήσει να μπλογκάρει, θα το δείρω το Μικρούλι! Λοιπόν, περάσαμε κι από το τεστ...Αν βγάλουν τα αποτελέσματα της έρευνας, θα ανήκω σε αυτούς που χρησιμοποιούν πάρα πολύ το Διαδίκτυο, αλλά δεν έχει ιδέα από τις ιστοσελίδες της Ε.Ε....Μα καμία ιδέα...Πλάκα είχε, βρε! Γενικά, εμένα, δώσε μου τεστάκια και πάρε μου την ψυχή, που λέει κι ο λαός...

11/02/2005 10:11:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Guys THANK YOU SO MUCH!!!

Steilte to link se OLOUS tous gnwstous kai filous sas! The more the more accurate the results are going to be!
(sygnwmh gia to agglikouli alla eimai se upologisti ergasthriou kai den exw ellhnika edw - palies kales epoxes!)
:)

11/02/2005 03:30:00 μ.μ.  
Blogger ViSta said...

πραγματικα και εγω αυτο συνειδητοποιησα, οτι ιδεα δεν ειχα για ολες αυτες τις ιστοσελιδες που αναφερονται.... Και υποτιθεται οτι ειχα καποτε διαβασει το συμβολαιο του Μαστριχτ, και ημουν φοιτήτρια του ΕRASMUS. Κριμα, αλλο ενα θεμα, που δεν θα καταφερω να το καταλαβω και να ενημερωθω σε βαθος...

11/02/2005 04:04:00 μ.μ.  
Blogger Johny said...

Πως μπορείς να αρνηθείς σε
ένα μικρούλι; Πέρασα και
γω μια βόλτα από το ερωτηματολόγιο.

Καλή επιτυχία!!!

11/04/2005 02:06:00 π.μ.  
Blogger Blogarismenh said...

ok !!

11/04/2005 04:19:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ!!!
:))))
Με συγκινείτε!!!

*Μανούλα είσαι και η πρώτη!!!
Τα γλυκόλογα είναι για τη μαμά S!

11/04/2005 05:26:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Καλέ δεν είχαμε πει αυτό να μην το αποκαλύψεις???
:-{

Θύμωσα τώρα!
Προδότη!
Η Σοκολάτα είναι θέμα πολύ προσωπικό!
:-)

11/06/2005 12:18:00 π.μ.  
Blogger ViSta said...

... ti? ipate tipote? den akousa pragmatika tipote ego...

11/07/2005 08:21:00 π.μ.  
Blogger Theo said...

30 euro gia tin summetoxi ,
tha sou steilo se mail ton logariasmo trapezis.
:D

11/07/2005 12:56:00 μ.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Αχ καλέ μου tsong σε 13 λέξεις εξέφρασες απόλυτα τον Έλληνα!
χιχιχιχιχιχιχιχι
Να'σαι καλά που με τίμησες με τη συμμετοχή σου!
:)

11/07/2005 03:44:00 μ.μ.  
Blogger Unknown said...

ελπίζω μικρούλι εκείνη τη θέση στην ευρωπαϊκή κοινότητα που μου έταξες να μου τη δώσεις τώρα που συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο... έχεις καμιά θεσούλα και για έναν φίλο μου να απαντήσει και αυτός; ;)

11/08/2005 03:49:00 μ.μ.  
Blogger Storyteller said...

Εγω δν το απάντησα... σου αντιστεκομαι ακομα...χι χι χι χι

11/09/2005 02:58:00 π.μ.  
Blogger Theo said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

11/09/2005 01:39:00 μ.μ.  
Blogger Theo said...

αγαπητό μικρούλι πρέπει τώρα που μεγάλωσες να μάθεις ότι τίποτα δεν είναι τζάμπα στη ζωή.Εγώ σαν φοιτητής της οργάνωσης κ διοίηκησης επιχειρήσεων του πανεπιστημίου μακεδονίας
(1ον το λες κ γεμίζει το στόμα σου 2ον παν.Μακεδονίας προς το παρόν έτσι ακόμη λέγεται...)κ πόσο μάλλον συμφοιτητής του επικού Domino σου προσέφερα απλόχερα τις επιστημονικές μου γνώσεις 3ο έτος γαρ :))))).
δεν αξίζω ούτε ένα χαρτζιλικάκι???δεν θα συμβάλλεις κ συ στον αγώνα μου υπέρ κινήσης???(με απλά λόγια στο κοινοφελές ταμείο που οργανώθηκε για να πάρω αμάξι κ όχι σακαράκα σαν του domino).

11/09/2005 01:41:00 μ.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Ως 3ετής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και φοιτητής της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (μεγάλη η χάρη της), αγαπητέ μου φίλε tsong (από που προέκυψε αλήθεια αυτό;) θα έπρεπε και εσύ να ενστερνίζεσαι τον πόνο και το μόχθο των ανθρώπων που σαν εμάς αναζητούν τη γνώση μέσα από τις ακαδημαϊκές τους περιπέτειες.

Ως εκ τούτου, δεν είναι εύκολο να ζητάς από φοιτητή (μικρό ακόμα τολμώ να πώ, σε έτος και μυαλό) να συνεισφέρει οικονομικά στον τιμημένο αγώνα σου για καλύτερες συνθήκες μεταφοράς, μέσω της απλής οικονομικής ανταλλαγής που προτείνεις.

Διότι μπορεί όπως τονίζεις, τίποτα σε αυτή τη ζωή να μην προσφέρεται πλέον δωρεάν, αλλά το αντάλλαγμα πολλές φορές δεν είναι άμεσα αντιληπτό από τον συμμετέχοντα και πολλές φορές δεν είναι οικονομικό.

Τί εννοώ;

Εσύ καλείσαι να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο, όπως και όσοι ευγενείς bloggers επισκέπτονται το πτωχό πλην τίμιο τούτο blog.
Οι απαντήσεις σου (η άποψή σου γενικά) καθώς και ο χρόνος που καταναλώνεις για να τις αποδώσεις εκτιμώνται από εμένα ως ερευνητή διότι βασιζόμενο σε αυτά που λές (λέτε) θα βγει ένα συμπέρασμα.
Με την καταγραφή αυτού του συμπεράσματος και τη δημοσιοποίησή του, θα δωθεί σε εκείνους που έχουν την εξουσία (βλ. Ευρωπαϊκή Επιτροπή) η δυνατότητα να πράξουν ως οφείλαν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πολιτών αυτής της χώρας και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.
Άρα εάν αντιληφθούν το αποτέλεσμα και το χρησιμοποιήσουν, κερδισμένος βγαίνεις εσύ (εμείς) που θα έχουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες διαθέσιμες, ακόμα και διαδικτυακά, προκειμένου να αναζητήσουμε πληροφορίες και να εκμεταλευτούμε ευκαιρίες που μπορεί ήδη να υπάρχουν αλλά να μην τις γνωρίζουμε.
Τώρα, εάν οι έχοντες την εξουσία δεν αντιληφθούν τη χρησιμότητα του εγχειρήματός μας (όλων μας) και αποφασίσουν να μην πράξουν όπως πρέπει, τότε θα αντιμετωπίσουν και εκείνοι τις συνέπειες των πράξεών τους (όπως ήδη συμβαίνει στη Γαλλία για παράδειγμα!) και θα χάσουν τις θέσεις που τόσο "κόπιασαν" να αποκτήσουν. Έτσι, κάποιοι "αδύναμοι" όπως εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε την επόμενη φουρνιά αντιπροσώπων που θα κατέχουν τις θέσεις που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, τα ΜΜΕ πιο αντιπροσωπευτικά, τις υπηρεσίες (δικτυακές ή μη) πιο αναγνωρίσιμες και λειτουργικές και τα ΜΜΜ πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες μετακίνησης του σύχγρονου πολίτη, ώστε εσύ και ο Domino να μην καταναλώνετε τα Ευρώ σας μόνο στη βενζίνη!
Τάδε έφη:
Μικρούλι (που αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει, ή να ωριμάσει, ή να πάψει να είναι ρομαντικό... ώρες-ώρες...)
:-)

11/10/2005 04:09:00 π.μ.  
Blogger Theo said...

ΕΞΩ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!!!!
Ουυυυυυυυυυ
Αυτό μας πάει πίσω :))))))))))
πέρα από την πλάκα κ χωρίς να ξέρω που είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια(μάλλον γυναίκα θα είσαι γιατί τόσο ρομαντικό φοιτητή δεν έχω ξανασυναντήσει) κ σε ποιο έτος,μεταπτυχιακό,διδακτορικό,MBA, θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτές τις εργασίες-έρευνες οι πολυαγαπημένοι καθηγητές είτε τις πετούν στον κάλαθο των αχρήστων είτε τις κλέβουν κ τις παρουσιάζουν ως δικές τους.Γι αυτό κ χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω , θα κάνεις ότι εργασία πέφτει στο χέρι σου για λόγους βαθμοθηρικούς κ εμπειρίας κ όχι για να αλλάξεις τον κόσμο χεχεχε ! Κ σου μιλάει φοιτητής τυπικός κ όχι τουρίστας σαν κάποιους άλλους που λένε ότι δουλεύουν κ τα αδέρφια τους , τους ξεσκεπάζουν.Όσο για την ευκολία στις μετακινήσεις οι δημόσιες συγκοινωνίες στη θεσσαλονίκη είναι αισχρές .
κάπου παραπάνω ρωτάς από που προέκυψε κάτι , αλλά δεν κατάλαβα για τι πράγμα ρωτάς :))))

11/10/2005 06:03:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Το όνομα μικρέ μου...
Το tsong από που προέκυψε;
Όσο για το εάν τις πετάνε στα καλάθια τους, αυτό είναι σίγουρο για την Ελλάδα...
Εδώ που είμαι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά...
Το εκπόνημα σου ΑΝΗΚΕΙ!!!
Μιλώ έχοντας πάθει και μάθει...
Πολλάκις...
Φιλιά στη Σαλονίκη!!!

11/10/2005 09:06:00 π.μ.  
Blogger Theo said...

tha uparksei auriano post sto blog mou pou tha eksigei tin alitheia k ton mutho guro apo to onoma mou...

11/10/2005 09:33:00 π.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Αναμένω...
;-)

11/10/2005 09:57:00 π.μ.  
Blogger Theo said...

etoimo!
alitheia se poia xora eisai???

11/10/2005 02:40:00 μ.μ.  
Blogger Mikrouli said...

Κάτι σκαμπάζουν! Θα βγάλω αναλυτικό ποστ κάποια στιγμή, μόλις έχω συγκεντρώσει τις απαραίτητες απαντήσεις! Μέχρι τότε συνεχίστε να το απαντάτε! Δεν θα σταματήσω την έρευνα πριν από τις 25 Νοεμβρίου τελικά.
Φιλιά fellow-bloggers!

11/11/2005 02:49:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home